Kriek Max 3.5% alc.

Bron: Brouwerij Omer van der Ghinste

Kriek Max

Kriek Max 3.5% alc.

Zich baserend op de voortdurende vraag van de consument naar een kriek met nog meer smaak bracht brouwerij Omer Vander Ghinste in 2002 deze kriek op de markt teneinde een nieuwe impuls te geven aan het kriekbiersegment.

De positionering van de Kriek Max is verschillend van de traditionele Kriek Jacobins in de zin dat voor de Kriek Max een lichter alcoholvolume van 3.5% wordt aangehouden. Bovendien bevat de Kriek Max maar eventjes 25% krieken en wordt er zodoende meer aandacht besteed aan een fruitigere en nog vollere smaak.

De Kriek Max wordt gebrouwen op basis van spontane gisting (ook wel foederbier genaamd). De perfecte combinatie van krieken en natuurlijke sappen en aroma’s, samen met het basisbier bezorgen deze kriek niet enkel zijn uitstekende smaak maar ook zijn aangename geur.

De baseline “max” suggereert een maximale smaak en wordt zodoende een duidelijk productimago.
Zijn heldere, donkerrode kleur en zijn zeer fruitig karakter zullen menig consument bekoren.

Voor meer informatie, kijk op: Website Kriek Max